طرز تهیه خورشت به آلو با طعم عالی

این خورشتی که الان میخوام بهتون آموزش بدم بسیار بسیار عالی می باشد. طرز تهیه خورشت به آلو را در زیر این متن مشاهده می کنید.

مواد لازم برای 2 نفر:

گوشت گوسفند خرد شده:برای هر نفر5 تا 8 تکه خورشتی

به:3 عدد متوسط(اندازه پرتقال)

لپه:1 کاسه ماست خوری سر خالی

نمک و فلفل و زردچوبه

دارچین:نصف قاشق چ خ

رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوری

آلو بخارا:8 عدد

پیاز متوسط:1 عدد

زعفران آب زده:2 قاشق غ خ

ابتدا گوشت و پیاز رو باهم تفت بدید و وقتی تفت دادید کمی فلفل سیاه روش بریزید و با 4 لیوان آب بذارید 1 ساعت بپزه

لپه رو هم تو این فاصله تو آب بذارید خیس بخوره

 

 

 

بعد از گذشت 1 ساعت تو یه قابلمه لپه و گوشت و پیاز رو که چختید با هم کمی تفت بدید تا لپه ها کمی طلایی بشن و زردچوبه هم اضافه کنید

و آب گوشت رو روی این مواد ریخته و باز نیم ساعت بذارید بپزن

 

 

سپس به رو که خرد کردید بهش اضافه کنید و باز 30 تا 40 دقیقه زمان بدید که بپزن

 

 

بعد زعفران و رب گوجه رو که کمی تفت دادید و نمک و فلفل و دارچین و آلوهایی که شسته و 5 دقیقه خیس کردید رو اضافه کنید

و بذارید تا خورشت خوب جا بیفته  و روغن بندازه 

 

 

 

 

به به خورشت خوشمزه ما آماده اس 

نوش جان

 

 

منبع: آشپز هنرمند

/ 0 نظر / 2707 بازدید