طرز تهیه مرصع پلو خوشمزه
آخرین آموزش آشپزی امروز ام را به طرز تهیه مرصع پلو اختصاص میدم. مرصع پلو از جمله غذاهای سنتی و ایرانی است که میتوان در مجالس رسمی هم به عنوان غذای اصلی سرو شود.
طرز تهیه مرصع پلو
مواد لازم:
برنج یک کیلو گرم
مرغ یک عدد
کشمش پلویی 100گرم
زرشک 150گرم
خلال پسته 100گرم
خلال بادام 100گرم
روغن 150گرم
خلال پرتغال 2پیمانه
پیاز 2عدد
زعفران ساییده به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ را با پیاز و نمک میپزیم. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازههای متوسط خرد میکنیم. برنج را آبکش میکنیم سپس در قابلمه، کمی آب و روغن میریزیم. نصف برنج را در قابلمه ریخته و مقداری مرغ خرد شده را روی آن میریزیم. بقیه برنج را در قابلمه ریخته، خلال بادام و پرتقال را لایهلایه روی برنج قرار داده و صبر میکنیم تا دم بکشد. زرشک و کشمش را با کمی شکر در روغن سرخ میکنیم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض میکنیم.
آب مرغ را میجوشانیم تا غلیظ شود. هنگام کشیدن برنج، دو یا سه کفگیر از روی برنج برداشته و با مقداری زعفران مخلوط میکنیم. مقداری خلال بادام، پرتقال و پسته را با کشمش و زرشک سرخ کرده، با مخلوط زعفرانی هم میزنیم.
منبع: بانو کده