روش تهیه ته چین مرغ

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:

گوشت مرغ: نیم کیلو
برنج: 2 لیوان
ماست سفید: یک استکان
زرده تخم مرغ: دو عدد
زعفران آب کرده: نصف استکان
روغن: نصف لیوان

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ:

برای شروع کار باید مرغ رو با یه لیوان آب و یه پیاز بپزی. وقتی خوب پخت استوخونهاش رو در بیار و گوشت رو ریش ریش کن. حالا باید برنج رو بجوشونی و بعد از آبکش کردن زرده های تخم مرغ و ماست و زعفران رو خوب هم بزنی و مرغ رو هم بهش اضافه کنی. مواد اصلی امروز غذای آشپزخونه داغ آماده ست. حالا نصف روغن رو بریز تو قابلمه نچسب و یک لایه برنج بریز و بعد از اینکه با قاشق صاف کردی یک لایه هم گوشت بریز و اینکارو اونقدر تکرار کن تا برنج و مرغ تموم شه. روی در قابلمه دم کنی بذار و شعله گاز رو کم کن تا دم بکشه. و وقتی ته، ته چین مرغ طلایی شد آن را در ظرف مناسبی برگردان و اطرافش رو هر جوری دوست داری تزئین کن. ته چین مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیه که مطمئنم با دست پخت شما عالی تر هم میشه، نوش جون خودتون و خانوادتون

به آشپزخونه داغ من هم سری بزنید

/ 0 نظر / 166 بازدید