طرز تهیه پلو شیرازی

مواد لازم جهت تهیه پلوی شیرازی:

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

هویج خلال شده: 3 عدد

کلم خلال شده: 400 گرم

برنج: 500 گرم

پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط

نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه پلو شیرازی:

خب اگه موافقید شروع کنیم به درست کردن پلو شیرازی، کلم و پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دیم وبعد هویج را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دیم. ویک قاشق دارچین به اون اضافه می کنیم

گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز کوچیک رنده شده، نمک، فلفل و زرد چوبه، به صورت کوفته ریز آماده می کنیم و کمی تفت می دیم حدود نیمی از کوفته ریزها رو داخل مخلوط بالا می ریزیم و کمی تفت می دیم.

برنج از قبل شسته و خیس خورده را همرا آب، نمک و کمی روغن داخل قابلمه ای از آب جوش میریزیم و اجازه میدیم برنج به قدر کافی بپزه. بعد آبکشش میکنیم. داخل قابلمه مناسب روغن میریزیم و کمی از برنج و بعد کمی از مواد آماده شده رو به صورت لایه لایه میریزیم و در پایان میزاریم 45 دقیقه دم بکشه تا آماده سرو شه. موقع سرو هم بقیه کوفه ریزها رو روی پلو میکشیم. یادتون نره وقتی پلو شیرازی تون آماده شد و نوش جان کردید نظرتونو در مورد این غذای خوشمزه برای ما ارسال کنید.

برای دیدن غذاهای بیشتر به آموزش آشپزی آشپزخونه داغ من هم سری بزنید

/ 0 نظر / 136 بازدید