استیک گوشت

مواد لازم برای تهیه استیک گوشت:

سیب زمینی: 4 عدد متوسط

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

استیک گوسفند بدون چربی: 600 گرم

آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: 1 عدد

ادویه کاری: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

آرد سوخاری: 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه استیک گوشت:

قبل از هر کاری سیب زمینی ها را پوست گرفته و برش بدین، طرز برش دادن سیب زمینی ها به سلیقه خودتون بستگی داره اما سعی کنید تکیه های ریزتری باشه، کف تابه را چرب کنین و سیب زمینی ها را در آن بچینید و روی آن نیز روغن بمالین و در فری که با حرارت 200 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزین. حالا گوشت ها را به وسیله بیفتک کوب بکوبید تا نازک شه.
توی یک ظرف دیگه تخم مرغ ها رو بشکنید و بعد خوب هم بزنین. ادویه کاری رو هم با آرد سوخاری مخلوط کنین. استیک ها را در آرد بغلتانید و بعد در تخم مرغ ها فرو ببرین و تخم مرغ اضافی آن را بگیرین در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در تابه سرخ کنین و با برش های سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.

امیدوارم از طرز تهیه استیک گوشت ما خوشتون اومده باشه، راسی واسه تزئینش میتونین از سالاد استفاده کنین.

منبع آشپزخونه داغ

/ 0 نظر / 19 بازدید