دسر رومانف هلو

مواد لازم برای تهیه رومانف هلو:

هلو: 750 گرم

رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چای خوری

شکر : 1 قاشق سوپ خوری

خامه: 1 فنجان

پودر قند: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه رومانف هلو:

هلو ها رو تکه تکه کن و بریز داخل کاسه و شکر و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کن و بذار داخل یخچال. یک ساعتی که گذشت تقریبا ¼ هلو ها رو پوره کن و بقیه اونو به چهار قسمت مساوی تقسیم کن و بریز داخل چهارتا لیوان یا ظرف مورد نظرت. خامه و پورد قند رو هم بزن تا فرم بگیره بعد با پوره هلو مخلوط کن و روی هلوهای داخل لیوان بریز و دوباره بریز داخل یخچال و بعد از نیم تا یک ساعت به همراه خونوادت نوش جان کن، حتما توی این روزای داغ از خوردن رومانف هلو لذت می بری، نوش جونت

منبع: آموزش آشپزی آشپزخونه داغ

/ 0 نظر / 397 بازدید