طرز تهیه کیک نارگیلی
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی تمشکی:
کره: 125 گرم
شکر: 220 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد ساده: 75 گرم
آرد کیک پزی: 35 گرم
نارگیل خشک شده: 40 گرم
خامه: 80 گرم
تمشک منجمد شده: 150 گرم
پودر نارگیل و تمشک برای تزئین
مواد لازم برای خامه روی کیک:
کره: 60 گرم
خامه: 160 گرم
اسانس نارگیل: 2 قاشق چای خوری
خاک قند: 480 گرم
طرز تهیه کیک نارگیلی تمشکی:
قبل از هر کاری فر رو روی 180 درجه سانتیگراد بذار تا آروم آروم گرم شه. و کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشان. حالا بهتره بریم سراغ آماده کردن مایع کیک. کره،شکر و تخم مرغ رو تو یه ظرف کوچک بریز و تا وقتی که رقیق شه با همزن برقی هم بزن. حالا به این مخلوط،نارگیل، خامه و تمشک های منجمد رو اضافه کن و خوب هم بزن. حالا مواد بذست اومده رو در سطحی هموار پخش کن و بذار داخل فر- بعد از اینکه کیک پخته شد آنرا مجاورت دمای اتاق بذار تا خنک شه. خب تا کیک خنک میشه بهتره بریم سراغ آماده کردن خامه. کره، خامه و اسانس نارگیل را در ظرف کوچکی ریخته و با همزن برقی هم بزن تا روشن و رقیق شه در پایان خاک قند رو بهش اضافه کن و مخلوط کن. کاغذ روغنی رو از کیک جدا کن و خامه بدست اومده رو به کناره ها و روی کیک بمال. همه چی آمده س. فقط کافیه کیک رو با پودر نارگیل و تمشک تزئین کنی، کیک نارگیلی ما محشر شد. نوش جونت