روش تهیه خورش کرفس خوش طعم

امروز میخوام برای شما طرز تهیه خورش کرفس را بزارم. خورش کرفس از جمله خورشت های محبوب خانواده های ایرانی است و به دلیل وجود کرفس در آن دارای ارزش غذایی بسیاری می باشد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

  • گوشت گوسفند ٢٠٠ گرم
  • کرفس شسته شده و خرد شده ۴٠٠ گرم
  • پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
  • نعنا، تره، جعفری ١۵٠ گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • آبغوره یک استکان کوچک
  • 4 لیوان آب برای پخت خورشت
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه یک بند انگشت خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. سپس کمی از برگهای نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و در باقیمانده روغن که کرفس را سرخ کردید سبزی ها را هم سرخ کنید.

تفت دادن گوشت

تفت دادن گوشت

سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در یک قابلمه سرخ کنید. وقتی نیمه سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید. من اینجا همه چیز رو آماده در فریزر داشتم و بخاطر همین اول گوشت را در مقداری روغن تفت دادم بعد پیاز سرخ شده زردچوبه و کرفس سرخ شده وسبزی سرخ شده را با گوشت مقداری تفت دادم.

خورشت کرفس

خورشت کرفس

بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه میکنیم و یه ده دقیقه ایی هم میگذاریم تا خورشت کرفس مزه دار بشه. خورشت کرفس که به روغن افتاد و جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی سرو میکنیم.

مراحل تهیه خورشت کرفس

مراحل تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

نکات تهیه خورش کرفس

  • بعضی از کرفس ها موقع خرد کردن نخ هایی دارند. اون نخ ها رو از بالای کرفس بکشید تا خارج بشن موقع نوش جان کردن زیر دندان سفت نباشد.
  • حتما از کرفسهایی که نازک و جوان هستند برای خورشت استفاده کنید. بعضی کرفسها سبز و سفت هستند که مناسب خورش کرفس نمیباشد.
  • اگر از گوشت گوسفند استفاده میکنید کرفس را بعد سرخ کردن به همراه گوشت اضافه کنید اما اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید حتما یکساعتی بگذارید از پخت گوشت و سبزی سرخ شده بگذره و بعد کرفس سرخ شده را به خورشت اضافه کنید تا کرفس ها له نشوند.

استفاده از کنگر و ریواس در خورشت کرفس

شما در این خورشت میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید تا جا بیافتند و در ده دقیقه پایانی کار ریواس را هم شسته و به اندازه یک بند انگشت خرد کنید (ولی سرخ نکنید) و به خورشت اضافه کنید. برای پخت ریواس پنج دقیقه کافیه انقدر ریواس لطیفه که سریع آب میشه و هیچ اثری ازش باقی نمیمونه. پس در انتها به خورشت اضافه کنید و از مقدار آبغوره با وجود ریواس کم کنید زیرا ریواس خودش ترش هست و ترشی خورشت زیاد میشه. این خورشت مخلوط کرفس کنگر و ریواس خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید و لذت ببرید.

خورش کرفس

خورش کرفس

بعضی ها خورش کرفس را طوری دیگر درست میکنند به این ترتیب از گوشت، کرفس، رب و مقداری کم فقط از برگهای کرفس تهیه میکنند و چاشنی اش را آب لیمو میزنند در هر صورت و هر طور که دوست دارید کرفس را نوش جان کنید بسته به ذائقه و سلیقه خودتون.

منبع: دو نفره

/ 2 نظر / 651 بازدید
www.hostexhibition.com نمايشگاه هاست

با سلام به شما دوست عزيز : از سايت من ديدن کنيد براي شما يک پيشنهاد خوب دارم تبديل و بلاگ شما به سايت دائمي هاستينگ رايگان هديه ما به شما با من در تماس باشين يا هو اي دي host_iran هاست,هاست رايگان,هاستينگ,فروش هاست,خريد هاست,سرور مجازي,وي پي اس ------------------- يک سايت جديد براي اپلود فايل ها و عکس ها بدون محدوديت مي توانيد عضوش بشين و تا يک ترا بايت فضاي رايگان داشته با شيد تازه در ازاي دانلود هر فايلتون هم و يا معرفي زير گروه که عضو ويزه سايت شوند پول در بيارين و تا روزانه 20 دلار در امد داشته باشين .... براي دانلود از لينک هاتون لينک مستقيم تو وبلاگتون بزاريد و کلي امکانات ديگه دوست داشتين حتما به ما سر بزنيد updap دات کام ------------------- فروش نرم افزار ارسال پست اتوماتيک به وبلاگ هاي پرشين بلاگ نرم افزار انتقال مطلب از فيد به پرشين بلاگ ارسال پست اتوماتيک از RSS به وبلاگ هاي پرشين بلاگ با من در تماس باشين براي خريد نرم افزار هديه من به شما يک پنل رايگان براي ارسال تبليغات در وايبر براي گرفتن پنل تحت وب خود به من ايميل بزنيد cc-ir دات کام

همراه رایانه

http://nafasayebaroon.persianblog.ir/