آموزش تهیه مربای کیوی

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی:

کیوی: 1 کیلو

شکر: 1.5 کیلو

وانیل: نصف قاشق چای خوری

مربای کیوی

طرز تهیه مربای کیوی:

قبل از هر کاری کیوی ها که نباید کال یا له باشند رو پوست بکن و با سلیقه ی خودت خردش کن، میتونی حلقه حلقه کنی و یا اگه دوست داری ریزتر، بعد نصف شکر روبریز لابه لای کیوی ها و بذار داخل یخچال. بعد از حدود دو ساعت، کیوی ها رو بذار رو حرارت و 2 لیوان آب بهش اضافه کن وقتی کمی پخت بقیه شکر رو هم بهش اضافه کن و بذار بجوشه. بعد از اینکه قوام پیدا کرد وانیل رو هم بهش اضافه کن و از روی حرارت بردار و بزار خنک شه.

راستی اگه دوست داری میتونی با زعفران رنگ مرباتو تغییر بدی فقط کافیه وقتی که باقیمونده شکر رو اضافه میکنی همراهش از کمی زعفران هم استفاده کنی.

خب حالا یه مربای کیوی خوشمزه داریم تا صبحانه با نون داغ فردا صبحمون هم آماده و ایده آل باشه

منبع: آشپزخونه داغ

/ 0 نظر / 254 بازدید