آموزش پختن شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

آرد: 100 گرم

نشاسته: 25 گرم

تخم مرغ: 1 عدد درشت

کره: 70 گرم

بگینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

پودر نارگیل: 125 گرم

پودر شکر: 125 گرم

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

کاغذ روغنی: 2 تا 3 برگ

شیرینی نارگیلی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

 اول باید کره با پودر شکر خوب هم بزنی تا نرم و یکدست شه حالا روغن مایع رو بهش اضافه کن و با همزن دوباره هم بزن. تخم مرغ ها رو روی آن بشکن و بازم هم بزن. نشاسته آسیاب شده و پودر نارگیل را با آرد و بگینگ پور مخلوط کرده و به آرومی به مواد بالا اضافه کن تا خمیر نسبتا شلی بدست بیاد. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشان و خمیر را با قیف بدون ماسوره با فاصله روی سینی بریز.

فر را یه ربع زودتر روشن و با حرارت 165 درجه سانتیگراد در طبقه وسط تقریبا 15 دقیقه قرار بده تا شیرینیها خشک و پخته شه

راستی شیرینی ها رو بعد از بیرون آوردن از فر سریع از کاغذ روغنی جدا کن و در ظرف بچین. مطمئنم که شیرینی نارگیلی شما هم خیلی خوشمزه و خوردنیه، نوش جان

برای دیدن شیرینی های بیشتر به قنادی داغ مراجعه کنید

/ 0 نظر / 761 بازدید