آموزش پختن شیرینی نارگیلی
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:
آرد: 100 گرم
نشاسته: 25 گرم
تخم مرغ: 1 عدد درشت
کره: 70 گرم
بگینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل: 125 گرم
پودر شکر: 125 گرم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی: 2 تا 3 برگ
طرز تهیه شیرینی نارگیلی:
اول باید کره با پودر شکر خوب هم بزنی تا نرم و یکدست شه حالا روغن مایع رو بهش اضافه کن و با همزن دوباره هم بزن. تخم مرغ ها رو روی آن بشکن و بازم هم بزن. نشاسته آسیاب شده و پودر نارگیل را با آرد و بگینگ پور مخلوط کرده و به آرومی به مواد بالا اضافه کن تا خمیر نسبتا شلی بدست بیاد. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشان و خمیر را با قیف بدون ماسوره با فاصله روی سینی بریز.
فر را یه ربع زودتر روشن و با حرارت 165 درجه سانتیگراد در طبقه وسط تقریبا 15 دقیقه قرار بده تا شیرینیها خشک و پخته شه
راستی شیرینی ها رو بعد از بیرون آوردن از فر سریع از کاغذ روغنی جدا کن و در ظرف بچین. مطمئنم که شیرینی نارگیلی شما هم خیلی خوشمزه و خوردنیه، نوش جان
برای دیدن شیرینی های بیشتر به قنادی داغ مراجعه کنید