پلو شیرازی مثه مردم شیراز خیلی دوست داشتنی و محبوبه و مطمئنم که خیلی ها با درست کردن پلو شیرازی توی خونه باعث میشن به طرفدارای این غذای خوشمزه اضافه بشه، تصمیم گرفتم طرز تهیه پلو شیرازی رو به اونایی که یاد ندارند هم یاد بدم تا همه از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببریم

پلو شیرازی


مواد لازم جهت تهیه پلوی شیرازی:

گوشت چرخ کرده: 400 گرم

هویج خلال شده: 3 عدد

کلم خلال شده: 400 گرم

برنج: 500 گرم

پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط

نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه پلو شیرازی:

خب اگه موافقید شروع کنیم به درست کردن پلو شیرازی، کلم و پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دیم وبعد هویج را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دیم. ویک قاشق دارچین به اون اضافه می کنیم

گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز کوچیک رنده شده، نمک، فلفل و زرد چوبه، به صورت کوفته ریز آماده می کنیم و کمی تفت می دیم حدود نیمی از کوفته ریزها رو داخل مخلوط بالا می ریزیم و کمی تفت می دیم.

برنج از قبل شسته و خیس خورده را همرا آب، نمک و کمی روغن داخل قابلمه ای از آب جوش میریزیم و اجازه میدیم برنج به قدر کافی بپزه. بعد آبکشش میکنیم. داخل قابلمه مناسب روغن میریزیم و کمی از برنج و بعد کمی از مواد آماده شده رو به صورت لایه لایه میریزیم و در پایان میزاریم 45 دقیقه دم بکشه تا آماده سرو شه. موقع سرو هم بقیه کوفه ریزها رو روی پلو میکشیم. یادتون نره وقتی پلو شیرازی تون آماده شد و نوش جان کردید نظرتونو در مورد این غذای خوشمزه برای ما ارسال کنید.

برای دیدن غذاهای بیشتر به آموزش آشپزی آشپزخونه داغ من هم سری بزنید


دسته بندی : انواع پلو، غذای ایرانی

تاریخ: ۸:۱۸ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٢٢ خرداد ،۱۳٩٢ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی