کیک نارگیلی یکی از خوشمزه ترین کیک هایی هست که من تا حالا پختم و مطمئنم که شما هم از طعم بی نظیر اون لذت می برید. اگه موافقید با هم در ادامه مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی رو مرور کنیم.

کیک نارگیلی


مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی تمشکی:

کره: 125 گرم

شکر: 220 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد ساده: 75 گرم

آرد کیک پزی: 35 گرم

نارگیل خشک شده: 40 گرم

خامه: 80 گرم

تمشک منجمد شده: 150 گرم

پودر نارگیل و تمشک برای تزئین

مواد لازم برای خامه روی کیک:

کره: 60 گرم

خامه: 160 گرم

اسانس نارگیل: 2 قاشق چای خوری

خاک قند: 480 گرم

طرز تهیه کیک نارگیلی تمشکی:

قبل از هر کاری فر رو روی 180 درجه سانتیگراد بذار تا آروم آروم گرم شه. و کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشان. حالا بهتره بریم سراغ آماده کردن مایع کیک. کره،شکر و تخم مرغ رو تو یه ظرف کوچک بریز و تا وقتی که رقیق شه با همزن برقی هم بزن. حالا به این مخلوط،نارگیل، خامه و تمشک های منجمد رو اضافه کن و خوب هم بزن. حالا مواد بذست اومده رو در سطحی هموار پخش کن و بذار داخل فر- بعد از اینکه کیک پخته شد آنرا مجاورت دمای اتاق بذار تا خنک شه. خب تا کیک خنک میشه بهتره بریم سراغ آماده کردن خامه. کره، خامه و اسانس نارگیل را در ظرف کوچکی ریخته و با همزن برقی هم بزن تا روشن و رقیق شه در پایان خاک قند رو بهش اضافه کن و مخلوط کن. کاغذ روغنی رو از کیک جدا کن و خامه بدست اومده رو به کناره ها و روی کیک بمال. همه چی آمده س. فقط کافیه کیک رو با پودر نارگیل و تمشک تزئین کنی، کیک نارگیلی ما محشر شد. نوش جونت

منبع: مجله اینترنتی حرف داغ, آموزش آشپزی مد و زیبایی


دسته بندی : طرز تهیه کیک، پختن کیک

تاریخ: ٧:٥۸ ‎ب.ظ - چهارشنبه ٢٢ خرداد ،۱۳٩٢ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی