امروز میخوام طرز تهیه آش شلغم را به شما دوستان گلم آموزش بدم که در فصل سرما به دردتون میخورد. این آش برای رفع سرفه و سرماخوردگی مفید می باشد.

طرز تهیه آش ماش و شلغم

آش و سوپ ، لیموترش

ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید سپس ریش کنید. ماش را از قبل خیس کنید و بپزید .

مواد لازم :

ماش                     1 لیوان
هویج                     2 عدد خرد شده
گردن گوسفند         200 گرم
شلغم                   2 عدد خرد شده
اسفناج و گشنیز      300 گرم
پیاز                       3 عدد خرد شده
سیر                      2 حبه خردشده
آویشن خشک         مقداری
زعفران دم کرده       مقداری

طرز تهیه آش شلغم:

ابتدا گوشت گوسفند را با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید و بعد ریش کنید . ماش را از قبل خیس کنید و بپزید . سپس با کمی هویج و گوشت گردن گوسفند ریش ریش شده همراه با تکه های شلغم خرد شده و اسفناج و گشنیز اضافه کنید و البته با پیاز فراوان و کمی سیر و آویشن فراوان و زعفران مخلوط کنید و بپزید . بگذارید تا کاملا بپزد و سپس با لیموترش تازه سرو کنید .

منبع: نمناک


دسته بندی : انواع آش و سوپ، آش شلغم

تاریخ: ٧:٤۱ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی