کباب برگ را با گوشت راسته و فیله گوسفندی درست می کنند. برای اینکه گوشت ها نسوزد و لطیف شود روغن به گوشت ها می زنیم. همچنین برای طعم دار کردن در حین پخت از کره و زعفران استفاده می کنیم.

طرز تهیه کباب برگ خانگی وسوسه انگیز

کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.

کباب برگ خانگی بسیار لذیذ

کباب برگ از جمله کباب های خوشمزه ای است که معمولا در خانه تهیه نمی شود ، اما باید بدانید با کمی دقت و یاد گرفتن فوت کوزه گری آن می توانید اعضای خانواده را به خوردن یک کباب برگ خانگی و کاملا بهداشتی میهمان کنید .

برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده کرد، نکته قابل توجه برای تهیه کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( به وسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد کرد ) ولی بهتر است گوشت را باآب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم کنیم .توجه داشته باشید انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.

مواد لازم :
گوشت راسته پاک کرده : یک کیلو و نیم

پیاز : دو سه عدد
روغن زیتون : یک استکان
فلفل بو نمک : به مقدار کم

کباب برگ خانگی بسیار لذیذ

طرز تهیه :
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم، به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم  وقطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.

پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
 بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آن را با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .

کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتی که بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می کنند .

منبع: کباب برگ


دسته بندی : انواع کباب، کباب برگ

تاریخ: ٧:٢۸ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی