در شهرهای مختلف این آش را به روش های مختلف درست می کنند. این آش محبوبیت بسیاری در برخی از شهرها دارد. طرز تهیه آش ماست را در ادامه مشاهده می کنید.

yogurt-soup-preparation

مواد لازم برای تهیه آش ماست :

برنج نیم‌کیلو

گوشت گردن بدون استخوان 600 گرم

پیاز داغ 5 تا 6 قاشق سوپ‌خوری

شوید تازه 2/1 پیمانه نیم کیلو

نعناع خشک (الک شده) 1 قاشق سوپ‌‌خوری

لپه 2/1 پیمانه

ماست ترش 1 کیلو

خلال پرتقال 1 عدد

 

روش تهیه آش ماست :

برنج و پیاز داغ و لپه را با 6 پیمانه آب گوشت و روی حرارت ملایم می‌گذاریم نمک و فلفل می‌ریزیم و می‌گذاریم لپه و برنج پخته شود؛

گوشت را جداگانه با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد بعد از پخته شدن باید گوشت آب نداشته باشد گوشت را می‌کوبیم و کنار می‌گذاریم؛

سبزی را با دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم ماست را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً بجوشد و جا بیفتد خلال شیرین شده پرتقال را اضافه کرده آش را برای یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی حرارت می‌گذاریم در اواخر طبخ 3 تا 4 قاشق پیاز داغ اضافه می‌کنیم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی آن را نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم؛

 

نکته :

آش ماست را بهتر است در ظرف تفلون آن را تهیه کنیم و از ظرف رویی استفاده نکنیم؛
اگر بخواهیم آش کش بیاید مدت زمان بیشتری آن را بهم میزنیم،
ماست را یک روز قبل از یخچال بیرون می‌گذاریم و یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم و درموقع استفاده کردن آن را با همزن میزنیم تا ماست حالت صافی پیدا کند و بعد آن را داخل آش می‌ریزیم.

منبع: آسمونی


دسته بندی : انواع سوپ و آش، آش ماست

تاریخ: ٦:٢۳ ‎ب.ظ - یکشنبه ٢٢ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی