سلام دوستان قشنگم صبح بخیر, قصد دارم امروز برای شما طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و خوش طعم را بزارم اگر دوست دارید من را همراهی کنید.

دستور ساخت خورشت مرغ

-اول یک ظرف انتخاب کنید که همه مرغ ها را بتوان در یک ردیف کف آن چید، مرغ ها نباید روهم روهم باشن، بنابراین بهترین ظرف برای این کار تابه هست.
- پیاز رو حلقه حلقه کنید و یک ردیف کف ظرف بچینید که برای یک تابه متوسط نصف پیاز کافیه،
- مرغ ها رو بچینید روی پیاز، کمی به مرغ ها نمک بزنید، 2 قاشق آب کف ظرف بریزید، در ظرف رو کامل بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم 10 دقیقه بذارید بمونه تا آبش تموم شه و خونابه ها بیرون بیان و روغن بندازه . کمی در روغن جلز و ولز هم بکنه و بوی خوبی بلند بشه عالیه
- پیاز قبلی رو دور بریزین و نصفه بقیه ش رو خرذ کنید و تفت بدید تا طلایی و خوشرنگ بشه
- به پیازا یک قاشق رب اضافه کنید و تفت بدید
- 1 پیمانه پر آب و ادویه دلخواه و کمی زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید و مرغ ها را توی این سس قرار بدین،
- سپس سس اصلی (مخلوطی غلیظ از رب، نمک، کمی زعفران آب کرده، کمی فلفل و 1/3 لیوان آب) رو روی مرغها بریزید و با حرارت ملایم گاز بذارید بپزه.
-اگر هم میخواین در خورش بریزین دیگه اضافه کردن مجدد پیاز و زدن سس و رب لازم نداره.
- برای زرشک پلو بعد از این که شروع به قل قل کرد دم کنی بذارید و حرارت رو کم کنید تا حدود نیم ساعت الی 1 ساعت بپزه. فوق العاده خوشمزه و خوش بافت میشه. باید دم کنی تا حدی بمونه گه در انتها 1/5 استکان آب یا همون سس مونده باشه البته اگه  همراه سس دوست دارید و گرنه میتونید آب کمتر بریزید.

منبع: سفره خونه


دسته بندی : انواع خورشت، خورشت مرغ

تاریخ: ٦:۳٦ ‎ب.ظ - شنبه ٢۱ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی