قصد دارم در این وبلاگ تمام دستور خورشت ها را برای شما دوستان خوبم بزارم .برای اینکه مرغ بوی طعم ندهد از دو الی سه حبه سیر استفاده کنید. طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه وخوش طعم را در قسمت پایین می بینید.

همانقدر وقت که برای درست کردن یک املت صرف می‌کنید برای تهیه این غذا کافیست.

مناسب برای: 6 نفر

زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقه

46545635

مواد لازم

سینه مرغ 600گرم
ماست 1 پیمانه
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
خامه 3 قاشق غذاخوری
سیر 5 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.

2- سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رنده‌شده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.

3- وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.

4- سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط می‌کنیم و همراه با خامه ترکیب می‌کنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه می‌کنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری می‌کند و بافت خورشت زیباتر می‌شود.

5- ولی شما می‌توانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.

6- مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید.

7- در این مرحله می‌توانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.

8- در تابه را بسته و شعله را کم می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان می‌توانید چک کنید وئقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.

9- این غذا را با برنج و نان سرو کنید.

نکات

1- سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم می‌توانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده است.

2- اگر زیاد علاقه‌ای به برنج و نان ندارید می‌توانید دو عدد سیب‌زمینی را آبپز کرده و همزمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ می‌شود و  سیب‌زمینی‌ها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا می‌کنند.

منبع: میهن فال

طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه

 


طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه


 


مواد لازم:


مرغ تکه شده: یک کیلوگرم


سیر رنده شده: یک عدد


زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری


آب لیمو: یک قاشق مرباخوری


زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری


هل سبز: ۴عدد


برگ بو: ۲عدد


چوب دارچین: یک عدد متوسط


پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری


زردچوبه: یک قاشق مرباخوری


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری


زعفران: مقداری


نمک: به میزان کافی


آب: ۲ قاشق غذاخوری


برگ گشنیز خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

مواد برای خواباندن مرغ:


ماست غلیظ: یک پیمانه


پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط


دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری


گردو: ۲ قاشق غذاخوری


حبه سیر: ۴عدد


پودر جوزهندی: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


مرغ خرد شده را کامل بشویید.


گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.


روغن را در ماهیتابه داغ کنید و دارچین، هل، برگ بو و زیره سیاه را در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.


نمک، پودر کاری، پودر گشنیز، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.


پس از پخت،مرغ را با گشنیز تازه خرد شده و زعفران تزیین و سرو کنید.

- See more at: http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=21559&parentid=56&catid=156#sthash.OY1VOlYO.dpuf

طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه

 


طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه


 


مواد لازم:


مرغ تکه شده: یک کیلوگرم


سیر رنده شده: یک عدد


زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری


آب لیمو: یک قاشق مرباخوری


زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری


هل سبز: ۴عدد


برگ بو: ۲عدد


چوب دارچین: یک عدد متوسط


پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری


زردچوبه: یک قاشق مرباخوری


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری


زعفران: مقداری


نمک: به میزان کافی


آب: ۲ قاشق غذاخوری


برگ گشنیز خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

مواد برای خواباندن مرغ:


ماست غلیظ: یک پیمانه


پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط


دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری


گردو: ۲ قاشق غذاخوری


حبه سیر: ۴عدد


پودر جوزهندی: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


مرغ خرد شده را کامل بشویید.


گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.


روغن را در ماهیتابه داغ کنید و دارچین، هل، برگ بو و زیره سیاه را در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.


نمک، پودر کاری، پودر گشنیز، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.


پس از پخت،مرغ را با گشنیز تازه خرد شده و زعفران تزیین و سرو کنید.

- See more at: http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=21559&parentid=56&catid=156#sthash.OY1VOlYO.dpuf

دسته بندی : انواع خورشت، خورشت مرغ

تاریخ: ٦:٤٩ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی