امروز میخوام برای شما عزیزان گلم طرز تهیه کوفته برنجی را بزارم. برای اینکه کوفته هاتون از هم نریزد باید یکسری نکات را در ساخت کوفته رعایت کنید.

طرز تهیه ی کوفته برنجی

52632912550616530684  طرز تهیه ی کوفته برنجی – آموزش آشپزی

دقت کنید آب کوفته تمام نشده و حداقل یک پیمانه آب داشته باشد…..

مواد لازم

  •  لپه پاک‌کرده و خیسانده: یک‌دوم پیمانه
  •  برنج آبکش شده: یک پیمانه
  •  تخم‌مرغ: ۳ عدد
  •  پیاز: ۴ عدد
  •  گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  •  جعفری ساطوری: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •  مرزه ساطوری: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  •  ترخون: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن: یک‌دوم پیمانه
  •  آبلیمو: یک‌دوم پیمانه
  •  زعفران حل شده
  •  نمک‌، فلفل و زردچوبه
  •  رب گوجه: ۲ قاشق سوپ‌خوری سرپر
  •  سیر: ۲ عدد
  • گوجه برغان، آلوچه جنگلی یا برگه خیس‌کرده: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – لپه را به همراه ۲ لیوان آب و یک‌‌چهارم قاشق مرباخوری نمک ۳۰ دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.

۲ – تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و ادویه‌ها را به آن بزنید.

۳ – یک پیاز رنده‌شده را به همراه گوشت چرخ‌کرده، سبزی‌ها، لپه و برنج نیم‌پخته را به آن اضافه کنید. ۲۰ دقیقه آن را ورز دهید تا جایی که مواد به صورت یک خمیر چسبناک درآید.

۴ – در یک قابلمه رب گوجه را با روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود.

۵ – لپه و پیازداغ بالا و آب را به آن اضافه کنید.اگر تمایل داشتید به آن چند عدد برگه یا آلو برغانی اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب به جوش آید و غلیظ شود. ادویه به آن بیفزایید آب را بسیار خوشمزه و طعم‌دار کنید.

۶ – دست را کمی‌ مرطوب کنید و از مایه گوشت به اندازه یک پرتقال بردارید و کف دست آن را کمی باز کنید از گوجه برغان یا آلوچه وسط آن گذاشته و مجددا مواد را ببندید و در دست آن را کاملا گرد و بدون ترک کنید.

۷ – حرارت زیر قابلمه را متوسط رو به تند کنید و سپس کوفته‌ها را بیبندازید. دقت  کنید به محض انداختن از آب با ملاقه روی آن بریزید.

۸ – در قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و پس از نیم‌ساعت آب زعفران را روی کوفته‌ها بدهید و ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید.

۹ – دقت کنید آب کوفته تمام نشده و حداقل یک پیمانه آب داشته باشد.

نکات:

دقت کنید گوشت کوفته حتما باید از مغز ران بدون چربی باشد. چرا که در غیر این صورت چربی موجود در گوشت باعث باز شدن و به اصطلاح وا رفتن کوفته‌ها می شود. کوفته هم مثل دلمه بسیار حساسه برای اینکه باز نشه.

منبع: ممتاز نیوز


دسته بندی : انواع کوفته، کوفته برنجی

تاریخ: ٦:٢٠ ‎ب.ظ - دوشنبه ۱٦ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

» طرز تهیه خورشت بامیه خوش طعم ( سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه آش شلغم خوشمزه ( سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه کباب برگ با طعم عالی ( سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه کلم پلو خوشمزه ( سه‌شنبه ٢٤ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه خورشت به آلو با طعم عالی ( دوشنبه ٢۳ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه ( دوشنبه ٢۳ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه خورشت ماست خوشمزه ( دوشنبه ٢۳ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه مرغ شکم پر خوش طعم ( دوشنبه ٢۳ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه آش ماست با طعم عالی ( یکشنبه ٢٢ شهریور ،۱۳٩٤ )
» طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه ( شنبه ٢۱ شهریور ،۱۳٩٤ )

 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی