آموزش آشپزی بعدی که امروز میخوام برای شما بزارم طرز تهیه کشک بادمجان است. از جمله غذاهای محلی در بین خانواده های ایرانی محسوب می شود. بادمجان را نباید تنها سرو کرد بلکه موجب سودا در خون می شود. بهتر است با کشک خورده شود.

آشنایی با روش تهیه کشک بادمجان و تزئین‌های زیبای آن


بادمجان‌ها را شسته، پوست‌کنده، وسط آن را برش می‌دهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم.

کشک بادمجان

مواد لازم برای کشک بادمجان

بادمجان                                            یک کیلو

کشک غلیظ                                     یک فنجان سرخالی

روغن                                               یک و نیم فنجان

زعفران                                            یک چهارم قاشق چای‌خوری

پیاز                                                  یک عدد

نمک، فلفل، زردچوبه                       به مقدار لازم

نعناع                                              یک قاشق غذاخوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوه‌خوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.

مواد لازم

کوکو سیب‌زمینی با گوشت قلقلیتهیه‌ی کتلت گوشت کوبیده
یک و نیم فنجان روغن (معادل 150 گرم). یک عدد پیاز متوسط معادل 100 گرم.
زعفراننمک، فلفل، زردچوبه
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم.

 

نعنا بادمجان

یک کیلو بادمجان، معادل 8 الی 10 عدد بادمجان متوسط یا کوچک. یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده.

 

کشک

یک فنجان سرخالی کشک غلیظ، معادل 100 گرم.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان‌ها را شسته، پوست‌کنده، وسط آن را برش می‌دهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم.

کشک بادمجان

بادمجان‌های سرخ‌شده را با کمی نمک و فلفل با گوشت‌کوب می‌کوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا جا بیفتد.

کشک بادمجان

با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن می‌زنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم.

کشک بادمجان 

کشک بادمجان را در یک بشقاب میوه‌خوری کشیده، روی آن را صاف می‌کنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط می‌کنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط می‌کنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آن‌ها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین می‌کنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار می‌بریم.

کشک بادمجان
اکنون کشک بادمجان آماده پذیرایی می‌باشد.
کشک بادمجان

ابتدا کشک غلیظ را در خامه پاش ریخته و شکل گل روی کشک بادمجان درست می‌کنیم سپس با کشک زعفرانی، نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل می‌کنیم.

کشک بادمجان

ابتدا کشک غلیظ سفید را در خامه پاش ریخته و شکل صورت یک آدم روی کشک بادمجان درست می‌کنیم سپس کشک بنفش و زعفرانی را در خامه پاش ریخته و بقیه صورت و موها را درست می‌کنیم و در نهایت با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل می‌کنیم.

 

کشک بادمجان

 

ابتدا کشک غلیظ سفید را در خامه پاش ریخته و شکل صورت یک آدم روی کشک بادمجان درست می‌کنیم سپس کشک بنفش و زعفرانی را در خامه پاش ریخته و بقیه صورت و موها را درست می‌کنیم و در نهایت با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل می‌کنیم.

کشک بادمجان

 

کالری موجود در کشک بادمجان

مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود 2000 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه‌خوری از کشک بادمجان حدود 1000 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری کشک بادمجان حدود 120 کیلوکالری می‌باشد.

منبع: تبیان


دسته بندی : غذای محلی، کشک بادمجان

تاریخ: ٩:٢۳ ‎ب.ظ - شنبه ۱٤ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی