مرغ کنتاکی غذای محبوب نسل جوون و نوجوونه و حتما تا حالا توی آشپزخونه خودتون برای تهیه مرغ کنتاکی تلاش کردید و کاملا هم موفق بودید. با خودم گفتم شاید هنوز کسانی باشند که وقت درست کردن و یاد گرفتن طرز تهیه شو نداشتن برای همین تصمیم گرفتم در این پست دستور تهیه مرغ کنتاکی رو براتون بنویسم، همراه من باشین

مرغ کنتاکی


مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:

مرغ: یک عدد
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
پودر کنتاکی: یک استکان
ادویه، روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم.

 روش تهیه مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی:

مدتیه که استفاده از گوشت سفید توصیه میشه و همه ما به خاطر حفظ سلامتیمون سعی میکنیم بیشتر غذاها رو با گوشت سفید بپزیم. به همین دلیل مهمه که غذاهای بیشتری یاد بگیری تا تنوع رو هم رعایت کرده باشی. واسه شروع پختن مرغ کنتاکی اول باید مرغ رو به تکه های دلخواه خرد کنی و یه ساعتی بذاری داخل ظرف آب که توش نمک و جوش شیرین داره. بعد از یک ساعت مرغ ها رو خوب بشوری و بذاری آب ازش خارج شه. خب حالا پودر کنتاکی رو با نمک و فلفل مخلوط کن و مرغ ها رو به اون آغشته کن و تو روغن داغ سرخ کن. به همین راحتی ت آشپزخونه داغ یه غذای خوشمزه پختی. حالا مرغ ها رو که مغر پخت شدن تو یه ظرف بچین و تزئینش کن و از خوردنش کنار خانواده لذت ببر. امیدوارم بعد از نوش جان کردن مرغ کنتاکی خوشمزه ای که پختید از دستور پخت من راضی بوده باشید.

به آشپزخونه داغ هم سری بزنید


دسته بندی : غذای فرنگی، فست فود

تاریخ: ٦:٤۳ ‎ب.ظ - یکشنبه ٢ تیر ،۱۳٩٢ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی