توصیه من برای مهمونی هایی که می خواهید سنگ تمام بگذارید تهیه ماهی شکم پر است. طرز تهیه ماهی شکم پر بسیار آسان است و شما ضمن صرفه جویی نسبی در وقت می توانید یک غذای بسیار اصیل ایرانی و در عین حال با شهرت و محبوبیت جهانی را برای مهمانان خود تدارک ببینید. برای مرور روش تهیه ماهی شکم پر در ادامه همراه من باشید

ماهی شکم پر


مواد لازم جهت تهیه ماهی شکم پر:

ماهی (ترجیحا کفال): یک عدد درشت

پیاز: 1 عدد متوسط

آبلیمو: 3 قاشق سوپ خوری

گردوی چرخ کرده: یک استکان

قیسی: یک استکان

نمک و فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار لازم

کشمش،خلال بادام و فندق: هر کدام نصف استکان

سبزی معطر: نصف استکان

طرز تهیه ماهی شکم پر

طرز تهیه ماهی شکم پر:

قبل از هر کاری ماهی رو بشور و نمک و ادویه و آبلیمو بزن و کنار بذار تا طعم این مواد رو به خودش بگیره، تو این فاصله بهتره پیازو خرد کنی و تو روغن تفت بدی، یه خرده که سرخ شد، گردو، قیسی، کشمش و خلال بادام و فندق رو هم به پیاز اضافه کن و یه کن تفت بده. آخر سر هم سبزی معطر رو اضافه کن، حالا شکم ماهی رو با این مواد پر کن و اونو تو سینی چرب شده فر بذار. دیدی آشپزی تو آشپزخونه داغ چقدر راحته!!! خب روی ماهی رو با کاغذ فویل ( ورق آلومینیوم) بپوشان و یه ساعتی بذار داخل فر، تا بپزه. ماهی شکم پر شما آماده س، اونو تو دیس بذار و با سلیقه خودت تزئینش کن. نوش جونت

اختصاصی آموزش آشپزی آشپزخونه داغ


دسته بندی : غذای ایرانی، غذای فرنگی

تاریخ: ٢:۱۳ ‎ق.ظ - دوشنبه ٢٧ خرداد ،۱۳٩٢ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی