در شهرهای مختلف این آش را به روش های مختلف درست می کنند. این آش محبوبیت بسیاری در برخی از شهرها دارد. طرز تهیه آش ماست را در ادامه مشاهده می کنید.

yogurt-soup-preparation

مواد لازم برای تهیه آش ماست :

برنج نیم‌کیلو

گوشت گردن بدون استخوان 600 گرم

پیاز داغ 5 تا 6 قاشق سوپ‌خوری

شوید تازه 2/1 پیمانه نیم کیلو

نعناع خشک (الک شده) 1 قاشق سوپ‌‌خوری

لپه 2/1 پیمانه

ماست ترش 1 کیلو

خلال پرتقال 1 عدد

 

روش تهیه آش ماست :

برنج و پیاز داغ و لپه را با 6 پیمانه آب گوشت و روی حرارت ملایم می‌گذاریم نمک و فلفل می‌ریزیم و می‌گذاریم لپه و برنج پخته شود؛

گوشت را جداگانه با یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل می‌گذاریم بپزد بعد از پخته شدن باید گوشت آب نداشته باشد گوشت را می‌کوبیم و کنار می‌گذاریم؛

سبزی را با دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و خرد می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم ماست را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً بجوشد و جا بیفتد خلال شیرین شده پرتقال را اضافه کرده آش را برای یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی حرارت می‌گذاریم در اواخر طبخ 3 تا 4 قاشق پیاز داغ اضافه می‌کنیم و در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و روی آن را نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم؛

 

نکته :

آش ماست را بهتر است در ظرف تفلون آن را تهیه کنیم و از ظرف رویی استفاده نکنیم؛
اگر بخواهیم آش کش بیاید مدت زمان بیشتری آن را بهم میزنیم،
ماست را یک روز قبل از یخچال بیرون می‌گذاریم و یک قاشق نمک در آن می‌ریزیم و درموقع استفاده کردن آن را با همزن میزنیم تا ماست حالت صافی پیدا کند و بعد آن را داخل آش می‌ریزیم.

منبع: آسمونی


دسته بندی : انواع سوپ و آش، آش ماست

تاریخ: ٦:٢۳ ‎ب.ظ - یکشنبه ٢٢ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

سلام دوستان قشنگم صبح بخیر, قصد دارم امروز برای شما طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه و خوش طعم را بزارم اگر دوست دارید من را همراهی کنید.

دستور ساخت خورشت مرغ

-اول یک ظرف انتخاب کنید که همه مرغ ها را بتوان در یک ردیف کف آن چید، مرغ ها نباید روهم روهم باشن، بنابراین بهترین ظرف برای این کار تابه هست.
- پیاز رو حلقه حلقه کنید و یک ردیف کف ظرف بچینید که برای یک تابه متوسط نصف پیاز کافیه،
- مرغ ها رو بچینید روی پیاز، کمی به مرغ ها نمک بزنید، 2 قاشق آب کف ظرف بریزید، در ظرف رو کامل بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم 10 دقیقه بذارید بمونه تا آبش تموم شه و خونابه ها بیرون بیان و روغن بندازه . کمی در روغن جلز و ولز هم بکنه و بوی خوبی بلند بشه عالیه
- پیاز قبلی رو دور بریزین و نصفه بقیه ش رو خرذ کنید و تفت بدید تا طلایی و خوشرنگ بشه
- به پیازا یک قاشق رب اضافه کنید و تفت بدید
- 1 پیمانه پر آب و ادویه دلخواه و کمی زعفران اضافه کنید و مخلوط کنید و مرغ ها را توی این سس قرار بدین،
- سپس سس اصلی (مخلوطی غلیظ از رب، نمک، کمی زعفران آب کرده، کمی فلفل و 1/3 لیوان آب) رو روی مرغها بریزید و با حرارت ملایم گاز بذارید بپزه.
-اگر هم میخواین در خورش بریزین دیگه اضافه کردن مجدد پیاز و زدن سس و رب لازم نداره.
- برای زرشک پلو بعد از این که شروع به قل قل کرد دم کنی بذارید و حرارت رو کم کنید تا حدود نیم ساعت الی 1 ساعت بپزه. فوق العاده خوشمزه و خوش بافت میشه. باید دم کنی تا حدی بمونه گه در انتها 1/5 استکان آب یا همون سس مونده باشه البته اگه  همراه سس دوست دارید و گرنه میتونید آب کمتر بریزید.

منبع: سفره خونه


دسته بندی : انواع خورشت، خورشت مرغ

تاریخ: ٦:۳٦ ‎ب.ظ - شنبه ٢۱ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

امروز دوست دارم برای شما گل های باغ زندگی طرز تهیه کوکو سیب زمینی را بزارم. اگر اهل کوکو خوردن هستید با من همراه باشید تا دستور ساخت یک کوکو خوشمزه را به شما بگم.

کوکو سیب زمینی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

  • سیب زمینی 3 عدد بزرگ
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • تخم مرغ 4 عدد
  • گردو 4 عدد
  • زرشک 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید. پیاز را هم می توانید رنده کنید و هم بصورت نگینی ریز درآورید. گردوها را شکسته و با دست خرد کنید. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تمام این مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغها را با چنگال آنقدر بهم زنید تا پف کرده و هوای بین آن خالی شود سپس به مواد بالا اضافه کنید.

روغن در ماهی تابه بایستی داغ شود. کمی از مواد را داخل ماهی تابه ریخته، زرشک را روی سطح آن پاشیده و سپس بقیه مواد را روی این لایه بریزید چون زرشک در معرض حرارت مستقیم در روغن به سرعت می سوزد و سیاه می شود بنابراین زرشک را در لایه میانی کوکو بپاشید. شعله را ملایم کرده و درب ظرف را نگذارید چون عرق می کند. در ماهی تابه تفلون کوکو به راحتی برمی گردد کوکو را در سینی یا ظرف استیل یا فلزی که هم شکل تابه، دایره یا مستطیل است برگردانید و دوباره به تابه منتقل کنید تا طرف دیگر غذا هم پخته شود. برای راحتی کار می توانید از تابه هایی استفاده کنید که دو طرفه هستند و دو بخش تابه مثل دو در به هم چسبیده و تفلون آن هم از جنس محکمی است که در برابر حرارت مقاوم است. وقتی یک طرف کوکو پخت درب تابه را رویش گذاشته و با یک چرخش محتویات کوکو را به سمت دیگر تابه منتقل کرده تا هر دو طرف کوکو بپزد.

برای تزئین این غذا می توانید از چند برگ کاهو، چند قاچ نازک گوجه فرنگی یا چند عدد زیتون همراه خیار شور استفاده کنید. برخی کوکو را با ترشی یا شوری یا ماست مصرف می کنند ولی خوردن آن با ترشی و سبزی تازه بسیار لذیذتر است.

این غذا هم حاوی مواد مغذی بالایی است و هم زود و سریع آماده می شود و می توانید برای وعده شام یا بصورت ساندویچ در میان وعده بچه ها در مدرسه استفاده کنید.

منبع: www.yadbegir.com


دسته بندی : انواع کوکو، کوکو سیب زمینی

تاریخ: ٧:۱٢ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

سوپ انواع مختلفی دارد ازجمله: سوپ جو, سوپ قارچ, سوپ رشته و... من سوپ جو را به همه سوپ ها ترجیح میدم چون خیلی مزه آن جالب میشه. طرز تهیه سوپ قارچ را در ادامه می بینید.

سوپ قارچ

سوپ قارچ

این سوپ به خاطر مواد رنگی که در اون به کار میره و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه داره، خیلی شکیل و زیباست و یک پیش غذای خوب هم به حساب میاد.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

  • قارچ تازه نیم کیلو
  • هویج دو عدد متوسط
  • تره فرنگی خرد شده نصف لیوان
  • پیاز دو عدد متوسط
  • کره 100 گرم
  • خامه 200 گرم
  • شیر یک لیوان
  • آب  3 لیوان
  • آرد دو قاشق غذا خوری
سبزیجات سوپ

سبزیجات سوپ

نکته خرد کردن مواد اولیه

خرد کردن مواد این سوپ کاملا سلیقه ای هست. هویج وقتی در سوپ پخته بشه، اگر درشت خرد شده باشه کمی به شیرینی میزنه و ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن. همچنین افرادی هستن که از اینکه قارچ درشت باشه و زیر دندون بیاد، خوششون نمیاد. پس کاملا سلیقه ای میتونیم اون رو با توجه به علایق خودمون و خونوادمون خرد کنیم. اگر همه سبزیجات رو به شکل نگینی خرد کنید و قارچ رو ورقه بکشید، سوپ زیبا تری خواهید داشت.

قارچ

قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

ابتدا پیاز خرد شده  رو با کره روی حرارت ملایم قرار میدیم تا تفت بخوره. هویج و تره رو هم خرد میکنیم و وقتی پیاز کمی طلایی شد بهش اضافه میکنیم. کمی که سبزیجات با هم تفت خوردن ( حدود 5 تا 10 دقیقه) قارچها رو که از قبل خرد کردیم اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه تفت میدیم. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم. در حالیکه مواد تفت میخورن، آرد رو در یک لیوان آب که دمای محیط داره حل میکنیم. دلیل این کار هم گلوله نشدن اون هست. مخلوط آرد و آب و بقیه آبی رو که داشتیم به مواد در حال تفت اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد میکنیم. کمی که مواد با هم جوشیدن، خامه رو با یک لیوان شیری که دمای محیط گرفته مخلوط میکنیم و به مواد در حال پخت اضافه میکنیم. در این مرحله باید مراقب باشیم سوپ سر نره. بعد از حدود 5 دقیقه حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا سوپ کاملا جا بیفته. حدود یک ربع دیگه سوپ آماده اس.

تهیه سوپ قارچ

تهیه سوپ قارچ

 نکته خوشمزه شدن سوپ قارچ

این سوپ به همین شکلش هم خوشمزه اس. ولی اگر به جای آب، آب مرغ یا گوشت به مواد اضافه کنیم، خوشمزه تر میشه  و طعم متفاوتی میگیره.

منبع: دو نفره


دسته بندی : انواع آش و سوپ، سوپ قارچ

تاریخ: ٧:٠٢ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

قصد دارم در این وبلاگ تمام دستور خورشت ها را برای شما دوستان خوبم بزارم .برای اینکه مرغ بوی طعم ندهد از دو الی سه حبه سیر استفاده کنید. طرز تهیه خورشت مرغ خوشمزه وخوش طعم را در قسمت پایین می بینید.

همانقدر وقت که برای درست کردن یک املت صرف می‌کنید برای تهیه این غذا کافیست.

مناسب برای: 6 نفر

زمان آماده سازی: حداکثر 30 دقیقه

46545635

مواد لازم

سینه مرغ 600گرم
ماست 1 پیمانه
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
خامه 3 قاشق غذاخوری
سیر 5 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.

2- سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رنده‌شده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.

3- وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت می‌دهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.

4- سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط می‌کنیم و همراه با خامه ترکیب می‌کنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه می‌کنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری می‌کند و بافت خورشت زیباتر می‌شود.

5- ولی شما می‌توانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.

6- مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید.

7- در این مرحله می‌توانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.

8- در تابه را بسته و شعله را کم می‌کنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان می‌توانید چک کنید وئقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.

9- این غذا را با برنج و نان سرو کنید.

نکات

1- سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم می‌توانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده است.

2- اگر زیاد علاقه‌ای به برنج و نان ندارید می‌توانید دو عدد سیب‌زمینی را آبپز کرده و همزمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ می‌شود و  سیب‌زمینی‌ها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا می‌کنند.

منبع: میهن فال

طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه

 


طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه


 


مواد لازم:


مرغ تکه شده: یک کیلوگرم


سیر رنده شده: یک عدد


زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری


آب لیمو: یک قاشق مرباخوری


زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری


هل سبز: ۴عدد


برگ بو: ۲عدد


چوب دارچین: یک عدد متوسط


پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری


زردچوبه: یک قاشق مرباخوری


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری


زعفران: مقداری


نمک: به میزان کافی


آب: ۲ قاشق غذاخوری


برگ گشنیز خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

مواد برای خواباندن مرغ:


ماست غلیظ: یک پیمانه


پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط


دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری


گردو: ۲ قاشق غذاخوری


حبه سیر: ۴عدد


پودر جوزهندی: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


مرغ خرد شده را کامل بشویید.


گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.


روغن را در ماهیتابه داغ کنید و دارچین، هل، برگ بو و زیره سیاه را در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.


نمک، پودر کاری، پودر گشنیز، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.


پس از پخت،مرغ را با گشنیز تازه خرد شده و زعفران تزیین و سرو کنید.

- See more at: http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=21559&parentid=56&catid=156#sthash.OY1VOlYO.dpuf

طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه

 


طرز تهیه یک خورشت مرغ خوشمزه


 


مواد لازم:


مرغ تکه شده: یک کیلوگرم


سیر رنده شده: یک عدد


زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری


آب لیمو: یک قاشق مرباخوری


زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری


هل سبز: ۴عدد


برگ بو: ۲عدد


چوب دارچین: یک عدد متوسط


پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری


زردچوبه: یک قاشق مرباخوری


پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری


پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری


زعفران: مقداری


نمک: به میزان کافی


آب: ۲ قاشق غذاخوری


برگ گشنیز خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

مواد برای خواباندن مرغ:


ماست غلیظ: یک پیمانه


پیاز ریز خرد شده: یک عدد متوسط


دانه کنجد: ۲ قاشق غذاخوری


گردو: ۲ قاشق غذاخوری


حبه سیر: ۴عدد


پودر جوزهندی: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:


مرغ خرد شده را کامل بشویید.


گردو، کنجد، سیر و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. پیاز، ماست و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را به مدت ۳ ساعت در آن قرار دهید.


روغن را در ماهیتابه داغ کنید و دارچین، هل، برگ بو و زیره سیاه را در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.


نمک، پودر کاری، پودر گشنیز، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.


پس از پخت،مرغ را با گشنیز تازه خرد شده و زعفران تزیین و سرو کنید.

- See more at: http://www.persianpersia.com/lifestyle/ldetails.php?articleid=21559&parentid=56&catid=156#sthash.OY1VOlYO.dpuf

دسته بندی : انواع خورشت، خورشت مرغ

تاریخ: ٦:٤٩ ‎ب.ظ - پنجشنبه ۱٩ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

دنیای ساخت شیرینی خیلی وسیع است. شیرینی ها به دو دسته کلی تقسیم می شود که شیرینی خشک و تر است. طرز تهیه شیرینی نارگیلی را میخوام براتون بزارم.

مواد لازم:

  1. شکر ۲۵۰ گرم
  2. پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
  3. روغن مایع ۷۵ گرم
  4. سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  5. آبلیموی ترش یک دوم قاشق چایخوری
  6. وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

  • همه مواد را باهم داخل یک ظرف ریخته بطوریکه یکی دو قاشق از روغن و سفیده باقی بماند.
  • مواد را داخل چرخ گوشت ریخته دو بار چرخ می‌کنیم و یا در صورت نداشتن چرخ گوشت داخل غذاساز می‌ریزیم و ۳- ۲ دقیقه بهم می‌زنیم.
  • مرحلهٔ داغ زدن: مواد چرخ شده را در قابلمه ریخته مواد را روی حرارت بسیار کم قرار داده و مرتب با قاشق چوبی هم می‌زنیم تا زمانی که فقط گرم شود (اصلا داغ نشود). قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم. مابقی روغن و سفیده و آبلیمو و وانیل را هم اضافه می‌کنیم و مجدداً روی حرارت قرار می‌دهیم. به مدت ۳۰ -۲۵ دقیقه روی حرارت کم و ملایم قرار داده، گاهگاهی بهم می‌زنیم، در آخر کار ممکن است از مواد بخار خارج شود اما به هیچوجه نباید مواد به قل زدن بیافتاد. سپس از روی حرارت برداشته در دمای محیط می‌گذاریم مواد کاملاً سرد شود. برای سردن کردن به هیچوجه در یخچال قرار ندهید.
  • مواد را داخل سینی با قیف با ماسوره ساده و با فاصله ریخته و در صورت تمایل با پودر پسته تزیین می‌کنیم. در فر قرار (۱۶۰-۱۷۰ درجه) تا زمانی که کف و نوک شیرینی طلایی رنگ شود قرار می‌دهیم.

منبع: ویکی کتاب




دسته بندی : انواع شیرینی، شیرینی نارگیلی

تاریخ: ۸:۳٥ ‎ب.ظ - چهارشنبه ۱۸ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

آخرین مطلب آشپزی امروز ام را به طرز تهیه شیرینی نخودچی اختصاص دادم. شیرینی نخودچی, شیرینی بسیار ساده ای است که می توانید به راحتی آن را در خانه بسازید و بخورید.

شیرینی نخودچی

مواد لازم:
پودر قند بسیار نرم                        500 گرم
پودر نخودچی الک شده                  500 گرم
روغن جامد                                 300 گرم
پودر پسته برای تزیین                     به میزان لازم
هل و وانیل                                 به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی:
ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و شیرینی ها را درون شیرینی خوری بچینید.

منبع: نمناک


دسته بندی : انواع شیرینی، شیرینی نخودچی

تاریخ: ۱۱:۱٩ ‎ب.ظ - دوشنبه ۱٦ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

مطلب آشپزی دیگری که میخوام برای شما دوستان قشنگم امروز بزارم طرز تهیه کیک ساده است. از ساده ترین نوع کیک ها می باشد که می توانید خودتان آن را طعم دار کنید.


کیک ، روش تهیه کیک ساده

مواد لازم:

آرد سفید ½ 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

(هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

طرز تهیه :
1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

6- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

♠ حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
♠ با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.
♠ اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

>>>میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

  • پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.
  • پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
  • حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی که داریم مخلوط می کنیم تا کشمش ها به آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمیر را در قالب بریزیم می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی هم می زنیم.
  • بهتر است گردو را پس از اینکه خمیر در قالب ریخته شد روی خمیر بریزیم. همچنین می توانیم آنرا با خمیر مخلوط کنیم.

منبع: تالاب


دسته بندی : انواع کیک، کیک ساده

تاریخ: ۱۱:۱۳ ‎ب.ظ - دوشنبه ۱٦ شهریور ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی