مرغ شکم پر حالت مجلسی دارد در این مطلب چند ایده برای تزیین مرغ شکم پر برای شما عزیزان جمع آوری نموده ام امیدوارم با استفاده از این ایده ها سفره مهمانی خود را به بهترین نحو ممکن تزیین نمایید تا پایان مطلب همراه من باشید .

عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان عکس مدل تزیین دیس مرغ شکم پر سرخ شده - سوخاری و بریان

تزیین مرغ شکم پر

در پست های بعدی تزیین سوپ و تزیین آش رشته را نیز خواهم آورد .

منبع:خاتون آنلاین


دسته بندی : تزیین غذا، تزیین مرغ شکم پر

تاریخ: ٧:۱٦ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢۳ آذر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

 

 

 

 

 

از غذاهای محبوب و پرطرفدار خانواده های ایرانی بویژه شمالی ها و جنوبی ها ماهی شکم پر می باشد در این مطلب طرز تهیه ماهی شکم پر را برای شما دوستان عزیز جمع آوری نموده ام امیدوارم بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه ا در منزل تهیه نموده و به همراه خانواده میل نمایید و از آن لذت ببرید تا پایان مطلب همراه من باشید .

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

مواد لازم:

  • برای 2 نفر
  • آبلیمو به میزان لازم
  • سیر سیر 1تا2حبه
  • انار 3قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده کرد))
  • کنجد 2قاشق غذاخوری
  • گردو 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
  • ماهی 1عدد (سفید)
  • ادویه به میزان لازم (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا)
  • سبزی 100گرم (نارلنگ یا معطر)
  • اشپیل 1عدد (اشپیل همان تخم ماهی است)
  • ماهی شکم پر بدون فر


طرز تهیه:

1. در مرحله اول طرز تهیه ماهی شکم پر ابتدا ماهی سفید تازه را پس از تمیز کردن کاملاً شستشو دهید و خشک کنید و شکم آن را برشی طولی دهید و با دقت تمام محتویات شکمش را خالی کنید،حال داخل شکم را کاملا بشویید و کمی نمک و آبلیمو بزنید و کنار بگذارید. حال باید اشپیل ها را تمیز کنید.سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد که در حین پاک کردن ماهی بایستی کاملاً گرفته شود.

 2. در این فاصله، سبزی‌ها را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، ادویه، کنجد و گردوی ساییده شده و یا ریز خرد شده و انار جنگلی ساییده شده (پودر) یا رب انار و سیر رنده شده به تخم ماهی‌ها اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حالا با یک قاشق درون ماهی را پر کنید و لبه‌هایش را مرتب بدوزید.شما الان دو راه برای پخت ماهی دارید.

3. در یک تابه مناسب به مقدار کافی روغن سرخ کردنی بریزید و درون آن ماهی را با حرارت کم طبخ کنید و همان طور سرو کنید.

4. درون قابلمه ای (گمج)مقداری کره بریزید و مقداری از مواد داخل شکم را در آن تفت داده و ماهی را هم جداگانه کمی تفت بدهید و بعد ماهی را روی مواد قرار داده و یک استکان آب داغ مخلوط شده با رب انار روی آن بریزید و اجازه دهید کمی بپزد و بعد سرو کنید.

نکات:

1. میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می‌کند.

2. داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی‌شود.

3. سبزی‌های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می‌باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید.

4. در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

در پست های بعدی طرز تهیه میگو پلو و شامی را به شما آموزش خواهم داد .

منبع:برترین ها


دسته بندی : غذای شمالی، طرز تهیه ماهی شکم پر

تاریخ: ٧:٠٥ ‎ب.ظ - دوشنبه ٢۳ آذر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

کیک وشیرینی انواع بسیار زیاد و متنوعی در ایران دارد یکی از شیرینی های پرطرفدار و حبوب بین خانواده های ایرانی شیرینی دانمارکی می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به دوستای گلم آموزش می دهم تا پایان مطلب همراه من باشید .

مواد اولیه :

کره 100گرم
شکر 40گرم
نمک 1چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ1عدد
شیر1پیمانه (گرم)
آرد نیم کیلو
خمیر ترش 1قاشق سوپخوری سرپر (از نوع ریز)


 مواد کرم :

آب 2پیمانه
آرد 3چهارم پیمانه
شکر 3چهارم پیمانه
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو 1قاشق مرباخوری
گلاب به میزان لازم (اختیاری(هر مقداری که دوست دارید را جایگزین آب کنید البته نه کامل))

 

 شیرینی گل محمدی دانمارکی به سبک خانگی! +عکس

طرز تهیه کرم:
در ظرفی مناسب شکر و آرد را مخلوط کرده و آب یا آب همراه با گلاب(در هر دو صورت فقط 2پیمانه)را به تدریج به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.حالا ظرف را روی حرارت ملایم مرتب مخلوط کنید تا مایع غلیظ شود.زمانی که مایع غظت پیدا کرد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد آبلیمو و وانیل را به کرم بیفزایید.

طرز تهیه شیرینی:
در مرحله اول طرز تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا در ظرف گودی آرد،شکر،نمک و پودر خمیر ترش را مخلوط کنید.در این مرحله همانند طرز تهیه رولت خامه ای سپس در مرکز ظرف حفره ای ایجاد کرده و شیر گرم و تخم مرغ را در آن بریزید و با دست مواد را به سمت داخل ریخته و کاملا مخلوط کنید و ورز دهید.حالا کره نرم شده را به خمیر اضافه کرده و خیلی خوب آن را ورز دهید.خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار دهید و روی آن را با نایلکس بپوشانید و در محل گرمی قرار دهید و حدودا 1ساعت صبر کنید تا خمیر به اصطلاح وربیاید.سپس با وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید،طوری که ضخامت آن نیم سانتی متر باشد.سپس با کارد تیزی آن را به شکل مربع های کوچک برش بزنید و مقداری کرم لای آن قرار دهید و دو زاویه رو برو را به هم برسانید تا خمیر به شکل مثلث دربیاید.خمیرهای آماده شده را با فاصله در سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره رویشان نایلکس قرار دهید و 15تا30دقیقه صبر کنید.در ظرفی جداگانه 1عدد زرده تخم مرغ را با مقدار کمی شیر مخلوط کرده و روی شیرینی ها بمالید و در صورت تمایل کمی هم کنجد بپاشید.حال سینی را در طبقه وسط فری که از 15دقیقه قبل گرم شده به مدت 20دقیقه قرار دهید.(دمای فر 350درجه فارنهایت یا 175درجه سانتی گراد باشد خوب است).

نکات:
1)اگر دوست دارید به کرم یا خمیر شیرینی مقداری پودر هل هم اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
2)در صورت تمایل در خمیر از شیر به جای آب استفاده کنید.
3)آرد را حداقل 3بار الک کنید.
4)میتوانید روی شیرینی بادام خرد شده یا کاکائو آب شده و حتی مایع شیرینی نارگیلی صورتی که در سوران آمده است بریزید و بعد در فر قرار دهید.

در پست بعدی طرز تهیه راحت الحلقوم را به دوستان گلم اموزش خواهم داد .

منبع:نیک صالحی


دسته بندی : انواع شیرینی، شیرینی دانمارکی

تاریخ: ۸:٢٧ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ آذر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

 

 

 

 

 

 

 

 

اغلب برای مهمانی ها و سفره افطار سبزی خوردن را تزیین می کنیم در این بخش تصاویر زیبا از تزیین سبزی خوردن با جدیدترین ایده ها را برای شما دوستای گلم آوردم امیدوارم از مشاهده تصاویر لذت کافی را برده و تا پایان مطلب همراه من باشید .

در این مجموعه شما می توانید نمونه هایی بسیار زیبا و جدید از تزیین سبزی خوردن را تماشا کنید و از آنها ایده بگیرید …

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

7517

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

7518

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

7520

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

7524

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

506348_w2Ki215c

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

۰۸۱۲۲۰۱۰

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

1375534793_1

نمونه هایی زیبا از تزیین تربچه برای مجالس و مهمانی ها

hou2488

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

hou2490

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

patch2image_02

 

نمونه هایی زیبا از تزیین سبزی خوردن برای مجالس و مهمانی ها

درپست های بعدی تصاویر زیبا ازتزیین سالاد شیرازی را همراه هم مشاهده خواهیم کرد .منبع:هفت گنج


دسته بندی : تزیین سبزیجات، تزیین سفره

تاریخ: ۸:۱٤ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ آذر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

یکی از مرباهای خوش طعم و خوشمزه که طرفداران زیادی بین خانواده های ایرانی دارد مربای توت فرنگی می باشد دراین مطلب طرز تهیه مربای توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله به دوستای گلم آموزش خواهم داد امیدوارم بتوانیداین مربای خوشمزه رابه راحتی در منزل تهیه کرده و از آن لذت ببرید تا پایان مطلب همراه من باشید .

مواد لازم :
توت فرنگی : ۱ کیلو

شکر : ۱ کیلو

طرز تهیه :

بهتر است توت فرنگی ها ریز و یکدست باشند. ابتدا آنها را پاک کرده و دم آنها را می چینیم؛ سپس  می شوییم. مبادا یک وقت چنگ بزنید که له می شوند. می گذاریم آبشان برود. برای پخت مربای توت فرنگی بهتر است از قابلمه لعابی استفاده شود. جایی خواندم که اگر می خواهیم مربا به کف قابلمه نچسبد، بهتر است کف قابلمه را چرب کرد. اما من این کار را نمی کنم. مربا هم نمی چسبد. در قابلمه مورد نظر شکر را لابلای توت فرنگی می ریزیم و قابلمه را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. بعد از این زمان، شکر حسابی به خورد توت فرنگی ها رفته و آب انداخته است. حالا نیازی نیست که به آن آب اضافه کنیم. روی حرارت ملایم قابلمه را قرار می دهیم تا حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزد. به خاطر داشته باشید که اگر از زمان مورد نیاز بیشتر روی حرارت باشد، مربا شکرت خواهد زد و اگر کمتر روی حرارت باشد، کپک خواهد زد. میزان آن دیگر بستگی به قلق کار دارد. خودتان متوجه می شوید. در طول پخت مربا، سعی کنید کف روی آن را با کفگیر بگیرد. بعد از اینکه مربا آماده شد، آن را در همان ظرفی که پخته شده، شب تا صبح می گذاریم بماند. بعد از این مدت، آن را در ظرف شیشه ای دربسته     می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

اگر مقدار شهد مربا خیلی زیاد بود، غصه نخورید. می توانید از آن به عنوان شربت توت فرنگی استفاده کنید. البته سر فرصت، طرز تهیه شربت توت فرنگی به طور اخص (!) گفته خواهد شد.

درپست های بعدی برای دوستای گلم طرز تهیه مربای آلبالو و طرز تهیه مربای به را خواهم آورد .

منبع:میزغذا


دسته بندی : صبحانه، انواع مربا، مرباتوت فرنگی

تاریخ: ٤:٥٥ ‎ب.ظ - پنجشنبه ٥ آذر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

مسقطی از جمله شیرینی های خوشمزه در ایران می باشد. که این شیرینی را می توان در طعم های مختلف و به روش های مختلف طبخ کرد. طرز تهیه مسقطی را در ادامه می بینید.

طرز تهیه مسقطی

how-to-prepare-muscatمسقطی، شیرینی نرم و خوش طعم و بویی است که به خصوص در ماه رمضان میتواند زینت بخش سفره های افطار شما باشد.

نکته مهم در تهیه مسقطی، انتخاب نشاسته عالی است. این دسر را میتوانید کم شیرینی یا با شکر مصنوعی هم تهیه کنید.

مواد لازم تهیه مسقطی :

• 150 گرم نشاسته گل سفید و تازه

• 300 گرم شکر

• 100 گرم کره یا روغن جامد اعلا

• 2/ 1 پیمانه گلاب

• 3 پیمانه آب

• 2 /1 ق.چ. هل کوبیده

• 2 /1 پیمانه بادام بوداده خرد شده

• پودر پسته یا بادام برای تزئین

روش تهیه تهیه مسقطی :

1- در یک قابلمه مناسب نشاسته را در یک پیمانه آب سرد حل کنید و سپس باقی آب را افزوده، خوب بهم بزنید. محلول نشانسته را روی شعله متوسط قرار داده و با قاشق چوبی یا تفلون بی وقفه بهم بزنید تا گلوله نشده، به ته ظرف نچسبد.

2- در این بین شعله را کم کرده، شکر و هل را اضافه کنید، کره یا روغن را نیز داخل مایه ریخته و بهم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود. در صورت تمایل خرده بادام بوداده را نیز به مخلوط اضافه کنید و در آخر گلاب را بریزید. به این ترتیب بوی گلاب از بین نمیرود. توجه کنید که این مخلوط بیش از حد غلیظ نشود چون پس از خنک شدن بیش از حد خشک خواهد شد. تا حدی که خط قاشق روی آن باقی بماند و بوی خامی نشاسته از بین برود، کافی است.

3- میتوانید مسقطی را در کاسه های کوچک یک نفره ریخته و با پودر پسته تزئین کنید یا تمام آنرا در سینی یا ظرف مستطیلی مناسبی ریخته، پس از خنک شدن به شکل لوزی بریده، با پودر یا خلال پسته تزئین کنید.

4- در صورت تمایل با افزودن مقداری زعفران حل شده در یک قاشق سوپخوری آب جوش به این ترکیب، مسقطی زعفرانی خواهید داشت.

منبع: آسمونی


دسته بندی : انواع شیرینی، طرز تهیه مسقطی

تاریخ: ۱۱:۱۳ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٥ آبان ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

امروز قصد دارم آموزش ام را به طرز تهیه باقلوا اختصاص بدم. از این شیرینی خوشمزه برای مجالس نامزدی هم استفاده میشه البته این شیرینی، شیرینی گرانی است.

آشنایی با روش تهیه باقلوا


می‌توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تهیه کرد.


مواد لازم برای تهیه شیرینی باقلوا

شکر               280 گرم

آرد گندم          250 گرم

شیر                 100 گرم

پودر بادام          120 گرم

روغن مایع         100 گرم

گلاب                 150 گرم

تخم مرغ            سه عدد زرده

وانیل                 یک چهارم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر       نصف قاشق مربا خوری

پودر هل            یک قاشق مربا خوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 60 تکه ”‌باقلوا“خواهیم داشت.

 

وردنه برای باز کردن خمیر و گاز فردار، 120 گرم بادام آسیاب شده (یا پسته یا گردو)

باقلواباقلوا

جمعاً 280 گرم شکر نیاز می‌باشد. یک لیوان شکر معادل 200 گرم برای شربت باقلوا و 60 گرم شکر حدود چهار قاشق غذاخوری برای وسط باقلوا و یک قاشق شکر (20 گرم) برای روی باقلوا، جمعاً 150 گرم یا یک پیمانه گلاب نیاز می‌باشد. 130 گرم برای شربت باقلوا و یک قاشق غذاخوری برای روی خمیر باقلوا

باقلواباقلوا

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

باقلواباقلوا

یک قاشق مرباخوری پودر هل، صد گرم شیر(معادل نصف پیمانه)

باقلواباقلوا

صد گرم روغن مایع (حدود یک فنجان یا صف پیمانه)، 250 گرم آرد گندم حدود 12 قاشق غذاخوری سرپر (معادل دو پیمانه)

باقلواباقلوا

 سه عدد زرده تخم مرغ

باقلوا

طرز تهیه شیرینی باقلوا

طرز تهیه خمیر باقلوا:

دو عدد زرده تخم مرغ، صد گرم شیر، چهل گرم روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)، نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را کم کم اضافه می‌کنیم

باقلوا

بعد از آنکه مایه کمی سفت شد، آن را با قاشق هم می‌زنیم و دوباره آرد اضافه کرده و با دست ورز می‌دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و کمی حالت روغنی پیدا کند. سپس حداقل برای 2 الی 3 ساعت آن را در یک کیسه نایلون گذاشته تا بماند.

باقلوا

120 گرم بادام آسیاب شده (یا گردو یا پسته)، شصت گرم شکر و یک قاشق مرباخوری پودر هل را با هم مخلوط می‌کنیم.

 

باقلوا

روی یک تخته کمی آرد پاشیده، خمیر را روی آن می‌گذاریم و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم.

باقلوا

سینی با لبه یک سانتیمتری را برداشته، ته آن را کمی چرب می‌کنیم. یک لایه از خمیر را ته سینی انداخته، با قلمو کمی گلاب روی خمیر می‌مالیم و بعد مخلوط پودر بادام روی آن می‌ریزیم و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا 4 لایه خمیر و 3 لایه پودر بادام روی هم قرار گیرد. لایه‌ها را با دست کمی فشار می‌دهیم تا کمی فشرده شود.

باقلوا

یک قاشق روغن روی خمیر آخر مالیده، آن را به صورت لوزی برش می‌دهیم سپس بقیه روغن (50 گرم روغن مایع) را با قلمو روی آن می‌مالیم. یک زرده تخم مرغ، کمی زعفران آب کرده و یک قاشق پودر شکر را مخلوط کرده، روی آن می‌مالیم و بعد کمی مخلوط پودر بادام روی لوزی‌ها می‌ریزیم تا باقلوا برای پخت آماده شود.

باقلوا

سینی باقلوا را ابتدا در طبقه پایین فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد (تقریباً متوسط) برای مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم و بعد 10 دقیقه با همان حرارت در طبقه بالای فر قرار می‌دهیم. 

باقلوا

برای تهیه شربت باقلوا 200 گرم شکر و 130 گرم گلاب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس باقلواهای پخته شده را از فر بیرون آورده تا کمی سرد شود بعد شربت داغ را روی آن ریخته تا باقلوا آماده پذیرایی شود.

باقلوا

می‌توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تهیه کرد.

باقلوا
منبع: تبیان

دسته بندی : انواع شیرینی، طرز تهیه باقلوا

تاریخ: ٦:٢۸ ‎ب.ظ - دوشنبه ٤ آبان ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 

آموزش آشپزی امروز ام را به طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه و خوش طعم اختصاص میدم. حتما بسازید خیلی جالب میشه.

پیراشکی کرم دار

پیراشکی کرم دار

مواد لازم برای حدود 22 تا 25 عدد

خمیر مایه یک و نیم قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
آب ولرم یک دوم پیمانه (حدود 35 تا 40 درجه)
آرد 500 گرم
شکر 100 گرم
نمک یک دوم قاشق مرباخوری
آب گرم یک پیمانه
روغن مایع یک دوم قاشق غذاخوری

مواد لازم کرم پیراشکی
شیر یا آب جوش یک و نیم پیمانه
شکر 160 گرم
آرد 90 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی

یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید. حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است!
بعد این مخلوط رو با آرد و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آب گرم رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. در آخر هم روغن مایع بریزید.
روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه!
خمیر رو داخل یک ظرف بذارید و روی اونو بپوشونید و بذارید در یک جای گرم 2 ساعت بمونه تا حجمش 2 برابر بشه.
بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود 1 ساعت بمونه تا دوباره حجمش 2 برابر بشه!
حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بذارید.

طرز تهیه کرم پیراشکی

تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

نکات

  • وقتی پیراشکی ها رو توی روغن انداختید، مدام با قاشق روشون روغن بریزید تا پف کنه!
  • کرم رو مدام هم بزنید تا گلوله نشه!
  • خمیر مایه با شکر، سریعتر عمل میاد.
  • وقتی میگیم که خمیر مایه عمل بیاد، یعنی روی اون حباب هایی تشکیل میشه و مثل اینه که قل میزنه!!

منبع: سر آشپز


دسته بندی : انواع شیرینی، پیراشکی کرم دار

تاریخ: ٤:٤٥ ‎ب.ظ - سه‌شنبه ٢۱ مهر ،۱۳٩٤ | نویسنده: فرانک |


 


ایجاد کننده وبلاگ :



 
 
آمار وب فارسی